Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon.
Az Ön kosara üres!

Szállítási információk

1. Szállítási feltételek:

Áruházunkban 2022.01.10. naptól a minimum vásárlás mértéke bruttó 3000 Ft, melybe a szállítási költség nem tartozik bele.

A kiszállítás határideje általában a megrendelés visszaigazolásától számított 10 munkanap.

Ha a kiszállítást korábbra, vagy későbbre kéri, azt a megjegyzés rovatban jelezze.

a.) GLS FUTÁRSZOLGÁLAT:

Amikor a csomagja adott napon kézbesítésre kerül, előtte SMS és email üzenetet fog kapni a Futárszolgálattól.
Az GLS Futárszolgálat munkatársai munkanapokon, reggel 8 és délután 5 óra között kézbesítenek, ezért javasoljuk, hogy a megrendelés folyamán olyan szállítási címet adjon meg, ha nem tartózkodik otthon, ahol munkaidőben át tudja venni a csomagot (pl. a munkahelyét). A megrendelési folyamat végén észrevételként feltüntethet egyéb tudnivalókat is a szállítási címmel kapcsolatban, illetve feltétlenül adja meg mobiltelefonszámát, így a futár el tudja érni Önt, amennyiben további egyeztetés szükséges.
 

Szállítási díj  GLS Futárszolgálattal:


A szállítási költség utánvétes vásárlás esetén Magyarország területén:

- 2800 Ft, mely tartalmazza a csomagolási költséget is.


Fizetési mód:


A megrendelt áru kézhezvételekor kell a megrendelés összegét kifizetni készpénzben, vagy bankkártyával a futárnak.
Kérjük, hogy kézbesítéskor szíveskedjen a futár előtt meggyőződni a csomag sértetlenségéről! Ha a csomagban lévő áru sérülésére utaló jelet érzékel, akkor vetessen fel jegyzőkönyvet a futárral, és ne vegye át a csomagot! Amennyiben a csomagon csak kisebb horpadás vagy karcolás található, akkor az még nyilvánvalóan nem utal a benne lévő termék sérülésére. Csak jegyzőkönyv megléte esetén áll módunkban térítésmentesen cserélni a küldeményt. Ha sérülést tapasztal, kérjük, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal az info@pottyosotthon.hu email címen vagy 9 és 16 óra között a +36204688130-as telefonszámon.
Az áruház működésével kapcsolatos bővebb információkat az „Általános szerződési feltételek” menüpont alatt olvashat.

 

b.) FOXPOST CSOMAG AUTOMATA.

Amikor csomagja megérkezik az Ön által kiválasztott automatába a Foxpost SMS és email üzenetet küld Önnek.  Ettől az időponttól az üzenetben meghatározott időpontig tudja átvenni a csomagját.   

 Szállítási díj Foxpost automatával.

- 1290 Ft/ db mely tartalmazza a csomagolási költséget is.

Fizetési mód:

Csak bankkártyás fizetés lehetséges!!

Az automata rekeszeinek befogadó képessége méretben korlátozott. Ezért, ha egy csomagban nem tudjuk elküldeni a rendelését akkor több csomagban küldjük. Mivel a Foxpost darabszámban számláz, ezért ha több darab csomagot kell összeállítanunk egy rendelés alatt, a szállítási díj is a darabszámnak megfelelő 1290 Ft többszöröse lesz. Erről külön értesítést nem küldünk.

Ha a megrendelt termék sérülten érkezik, úgy az átvételtől számított 24 órán belül élhet a reklamáció lehetőségével.

A sérült terméket térítésmentesen cseréljük. A sérült termékről fotót kérünk az info@pottyosotthon.hu címre. A képen jól láthatónak kell lennie a sérülésnek, valamint a terméket be kell tudnunk azonosítani.

 

3. Külföldi szállítás:

2016. január 1-jétől külföldre is szállítunk a GLS Futárszolgálattal az Európai Unió országaiba- ebben az esetben a fizetés előre utalással történik. A szállítási díj országonként eltérő a különböző szállítási zónák miatt, ezért a szállítási díj összegéről rendelés után e-mailben értesítjük a Vásárlót. Az átutalás a Vásárló részéről számlánkra csak ezután történik. Európai Unión kívüli országokba nem vállalunk szállítást.